torstai 15. elokuuta 2013

Tanssimme välierissä PattUuuuuuuuu:n kanssa!

Minulle tulee PattU:sta ensimmäisenä mieleen vuosi 2009, Puputin haamukoppi, mies irti kolmoselta, PIIP PIIP, kyyneleen tirautus ja ronssia kaulaan. Hienoja muistoja! Siitä se mitaliputki sitten alkoi, eikä päätä näy!

Mieleen tulee myös liukuväri keltaisesta mustaan, mutta se on onneksi vain muisto enää, sillä tällä kaudella PattU:n peliasu on sekä selkeytynyt, että siistiytynyt. Liukuväri loistaa poissaolollaan.

Takaan, että tulevat pelit ovat jännittäviä, tiukkoja, eikä tunnetta tule puuttumaan kentältä!

Mutta mikä tulee ensimmäisenä mieleen Rännäriltä? Mikä pyörii mielessä pitkään, kun poistut tuolta hienolta stadionilta? No tietysti Tooooooooooooooooopiiiiiiiii Kosooooneeeeeeeeen! Tuo kaksi päätä joukkuetoveritaan pidempi sympaattinen lukkari. Topin perussyöttökin on lyhemmälle pelaajalle kaamea tolppa. Tai no, ei ehkä mieleen jää itse Topi, vaan selostajan muuuuuutaman kerran huuuuuuutama hehkutus.


Pidemmittä lässytyksittä, tässä tulee ensimmäinen printattava vieraspelaaja. Topin malli on yhtä korkea kuin Hietsu Pekan tolppa Sotkamoa vastaan 2010. Mukana tulee myös muutama vaihtoehtoinen nimilappu selkään, sekä kolme kappaletta hieman erillä tavalla painotettuja kannustushuutoja!

Topi Kosonen! CTRL+P!






Lisäsin näille printattaville pelaajille oman tunnisteen: PRINTpelaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti