keskiviikko 28. elokuuta 2013

Game 5: LEVEL COMPLETED!

Aloitetaan aamun Ilkan kannella, sillä se kertoo eilisestä melkeen kaiken! Yleisö todellakin mylvi, huusi, ujelsi ja karjui. Oli sitä paljon puhuttua vetolaisuutta ilmassa niin että sumeni! Myös se odotettu Vimpeli-huuto raikui ja lähti liikkeelle spontaanisti eri katsomonosista. Tämä peli jää mieleen pitkäksi aikaa ja tästä varmasti ammennetaan uutta iskuvoima sitä seuraavaa vastustajaa varten. Sille seuraavalle, tiedätte kyllä kenelle, en kuitenkaan uhraa riviäkään tässä tekstissä, sillä tässä ollaan pääosissa me ja meidän joukkue.

Tätä välieräsarjaa kävi Saarikentällä katsomassa melkein 10 000 ihmistä! Kymmenen tuhatta! Joukossa oli varmasti uusia, pesäpallountuvikkoja ja ensikertalaisia Saarikentällä. Toivon heidän kantavan mielessään ripakopalla sitä tunnelmaa, mikä meillä Saarikentällä oli. Uskon, että siitä syntyy se pieni vetolaisuuden kipinä, joka sitten kasvaa tälläisiin mittoihin mitä alla olevassa kuvassa näkyy!

Hyvä me ja meidän joukkue!





Tässä välieräsarjan grafiikka täydennettynä eilisen tiedoilla. Olihan uskomaton sarja noin lukujenkin perusteella. Veto hakkasi uskomattomat juoksumäärät! 71!



5 kommenttia:

  1. Sori, en nyt mitenkään halua pilata iloanne, mutta jos kuvittelette tuo on jotenkin ainutlaatuista, niin miettikää uudelleen. Helppo sitä voiton hetkellä on kannustaa, mutta missä oli kannustus lauantaina, kun joukkueenne sitä eniten tarvitsi? Kieltämättä hieno ja miehekäs nousu Vimpeliltä, ei siinä mitään. Arvostaisin kyllä joukkuettanne ja kannattajianne huomattavasti enemmän, jos kunnioitusta löytyisi sieltäkin vastustajillenne. Muuallakin tehdään hienoja juttuja pesäpallon eteen, paljon olisi teilläkin opiksi otettavaa varsinkin asennepuolella. Toivon kuitenkin hienoja finaalipelejä ja parempi joukkue ansaitsee mestaruuden.

    VastaaPoista
  2. Varmasti paljon on opittavaa ja asioita tehdään hienosti muuallakin. Toki niistä saavat kirjoittaa ja keulia niiden muiden kannattajat. Tämä nyt sattuu olemaan Vedon kannattajan blogi ja enimmäkseen täällä keulitaan vetolaisten asioilla. Mielelläni lukisin muiden pesisseurojen kannattajien blogeja. Vinkkiä saa antaa!

    Itse kehuskelin avoimesti twitterin puolella PattU:a ja heidän kannattajiaan. Blogiin asti ihan kaikki ei tule. Kannattaa seurata myös sitä puolta. Palkitsihan myös Venla Topin reiluna pelaajana!

    VastaaPoista
  3. Lauantain kannustuksen hiipumiseen on selkeä syy. Me kannattajat saimme kylmää vettä niskaan, koska pelin käänne oli shokki myös meille. Mutta jos olit sunnuntaina Pattijoella niin et voi väittää etteikö myös Vedon kannattajat olleet heränneet. Aivan samoin kävi joukkueelle... se vaan peli on joskus sellaista. Se on kyllä faktaa, että Vimpelin Vetoa ja Saarikentän tunnelmaa ei pysty kukaan kopioimaan. Sitä on kyllä yritetty, mutta heikolla menestyksellä. Veto ja Saarikentän tunnelma on ainutlaatuista. Jos et tätä ole huomannut niin sitten et ole. Asenteesta en osaa sanoa kuin omalta kohdaltani ja myös Pattijokisten pellejen kohdalta. Itse anna aplodit aina kun vierasjoukkue saapuu kentälle, ja se esitellään. Samoin hyvistä suorituksista. Keskityn myös pelkästään oman joukkueen kannattamiseen, en vastustajan morkaamiseen. Teillä Pattijoella on asiantuntija ja haastattelija jotka haukkuvat kaiken mikä liikkuu, tuomareista lähtien. Samoin teidän pellemaskottinne kohdistaa voimansa vastustajien faneihin. Teillä tökkii asenne. Kiitos välierä matkasta! -naapurin Rane.

    VastaaPoista
  4. Jatkan tuota ensimmäistä kirjoitustani. Itse en ole ollenkaan PattU:n kannattaja, vaan aivan eri puolelta Suomea ja aivan eri joukkeen kannattaja. Erityisesti olen PESÄPALLON kannattaja. Olen kiertänyt kaikki Superin pesiskentät monen vuoden aikana, Vimpelissäkin useaan otteeseen, joten uskon minulla olevan hieman pohjaa ja näkemystä fanikulttuuriin eri katsomoissa. Eniten vimpeliläisissä ihmetyttää heidän oma kuvitelma kaikkivoipaisuudestaan ja varsinkin tietynlainen huumorin puute. Vastustajien pilkkaa kyllä riittää, mutta kun omiin osuu, niin huumori loppuu siihen paikkaan. Se itselleen nauramisen taito onkin toki vaikea laji. Ja mitä tulee tähän Viimeisen lyöjän blogiin, niin se on mielestäni aivan loistava, monet hyvät ja vilpittömät naurut olen nauranut. Joillakin vaan on sana hallussa ja hienoja ideoita toteuttaa mitä uskomattomimpia juttuja tällä tavalla. Juuri tällaista tämä pitäisikin olla: oman joukkeen kannatusta, pientä hauskaa kuittailua kaverille pilke silmäkulmassa. Kaikkea tsemppiä toivon myös Vedolle ja kannattajillenne tosipeleihin. Itsekin aion olla lauantaina paikalla!

    VastaaPoista
  5. Viveltä hieno peli eilen, mutta graafit ja tilasto kertovat omaa sanomaansa sarjan sisältä! Tuolla juoksumäärällä 2 tappiota ja jopa tippuminen lähellä?!

    Ero hyvän ja huonon pelin välillä on suuri ja niillä huonoilla esityksillä ei Jymyä kaadeta. Lisäksi, kun vastustaja on saanut käännettyä otetta itselleen on Viven peli hyytynyt, tähänkään ei enää finaaleissa oel varaa!

    Mutta kullasta kamppailee kaksi oikeaa ja parasta ja varmasti pitkän sarjan parempi voittaa!

    VastaaPoista