maanantai 4. elokuuta 2014

Pesäpallon X-files: #KOIRAGATE

The Truth is Out There

24 .7. 2014 Kankaanpäässä tapahtui pesäpallomaailmaa kuohuttanut aidan alta lyödyn pallon mystinen katoaminen. Tätä kosmista tapahtumaketjua koskeva grafiikka on vihdoin löytynyt syvältä pesäpallon X-kansioista.

Vain Viimeisessä lyöjässä, olkaa hyvät. Jos minusta ei enää kuulu, soittakaa Mulderille! (Tai ennemminkin Scullylle!)


6 kommenttia:

  1. Niin? Oliko tässä jokin syvällisempikin pointti? Jos kerran tuon kuvan mukaisen aidan ali pallo meni niin eiköhän siinä olisi kunnarin ehtinyt kiertää oli koiraa tai ei.

    VastaaPoista
  2. Rajoittunut audiovisuaalinen todistusaineisto: http://youtu.be/MmgLVx7hLu0
    (Hyvälaatuista valvontkamerakuvaa kuitenkin..)

    VastaaPoista
  3. Poliisi tutkii asiaa. Tutkimusten ollessa vielä kesken emme voi sulkea mitään tutkintalinjaa pois. Kerromme asiasta lisää, kun asiasta on jotain tiedotettavaa. Valitettavasti meillä ei ole silminnäkijähavaintoja riittävästi eikä sormenjälkiä tahi dna:ta. Horatio Caine on kuitenkin lupautunut tulemaan avuksemme CSI Miamin porukan kanssa ennen kuun puoliväliä.

    Terveisin Poliisi, Kankaanpää, Pohjois-Satakunta

    VastaaPoista
  4. Jos se olikin Roswellin ufon koiran perillinen. Nehän on tunnetusti pitkiä ja kärsäkkäitä otuksia, joista ei vanha erkkikään ota selvää. Kun se nappaa pallon, niin se löytyy aikadilataation takaa seuraavan kerran Orionin tähtikuviosta, josta Erich von Dänikenin mukaan tulivat ihmiskunnan palvomat jumalat.

    VastaaPoista
  5. Jos oikein tarkkoja ollaan niin ilman koiraa ei kunnaria olisi syntynyt vaan Kellokoski olisi palanut kolmoselle

    VastaaPoista
  6. Olin paikalla. Pallo pysähtyi aidan taakse, josta epäilty sen nappasi (ei siis ottanut vauhdista kiinni) ja juoksi pois. Ulkopelaaja syöksyi aidan alta olisi ehtinyt polttamaan Viljon kotiin ja kellari ei edes olis lähtenyt kakkoselta ilman epäiltyä.
    Tilanteesta tehtiin protesti, jonka käsitteli sama tuomaristo, joka noin 5 min ennen päätti, että epäilty ei vaikuttanut peliin. Se oli rehellinen käsittely se :-)

    VastaaPoista