keskiviikko 7. elokuuta 2013

Mämmikourat 2013 on ratkennut!

Runkosarja on taputeltu ja jännitystä riitti aina kalkkiviivoille asti. Toki ZSKA ja Veto olivat omat paikkansa selvittäneet keskinäisissä mittelöissä, mutta kaikki muut sijat ja puolivälierävastustajat tulivat selville vasta viimeisissä peleissä. Mutta mitä minä tässä turhia lätisen, sillä paljon kutkuttavampaakin on tapahtunut, sillä runkosarjan päätteeksi ratkesi myös vuoden MÄMMIKOURAT 2013!

Tänä kesänä taisi otteluissa olla aika kuuma, aurinkolasit hukassa ja syöttölautanen liian pieni, sillä viime vuoden KPL:n saalistama räpelöinnin yhteismäärä 16 rikottiin kirkkaasti! Voittajajoukkue saalisti maagisena pidetyn kahdenkympin rajan! 9 harhaa ja 11 vapaataivalta. Jääkö tämä ennätys rikkomatta? Tuleeko tästä rajasta se-legendaarinen-jota-ei-murskata? Tiedä häntä, mutta pytyssä on tilaa vielä usealle halukkaalle.

Mutta nyt juhlallisuuksiin!

Onko se K? Onko se A? Onko se M? Onko se A? Onhan se! KaMa! Kankaanpään Maila! Onnea kaikille ennätykseen osallistuneille!

Tässä grafiikkana lopputilanne.




Tässä vielä teille pytty kaiverruksineen. Pitäkäähän siitä hyvää huolta älkääkä hukatko sitä, sillä sitä tarvitaan taas ensi kaudella!




4 kommenttia:

  1. Veikkaanpa että KaMa teki nyt ennätyksen joka säilyy pitkään. 20 mämmäystä tarkoittaa lähes yhtä annettua per peli!
    Sitten toisesta päästä löytyy toinen vähintään yhtä kova suoritus. Sotkamon yksi heittämällä annettu juoksu on kyllä järkyttävän vähän.

    7

    VastaaPoista
  2. Kyllä SoJy:n varmuus on huikeaa. Ihan käänteinen sarjajärjestys tuo ei ole, mutta melkein. Toki eri stadionit vaikuttavat varmasti osaltaan lukemiin. Saarikentällä kun nakkaat boltsin jokeen, niin johan tapahtuu.

    VastaaPoista
  3. Surulliselta näyttää Kaman mämmäystilasto.
    Saarikenttä on tosiaan hyvä esimerkki. Noista Kaman harhoistahan tuli kolme just reilu viikko sitten siellä, kun kukaan ei jaksanut hakea palloa joesta.

    VastaaPoista
  4. Näin kävi. Toki Vetokin "kaunisteli" tilastoja AA:ta vastaan, kun pallo meni Huuskosen pahasta polttoheitosta Lassilan alta kakkospuolen jokimaisemiin 2 juoksun arvoisesti.

    VastaaPoista