tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pelipäivän grillimenu



 


Aloha! 

Pohdin tuossa sunnuntaina ennen Koplan paluuta Saarikentälle, että miten kutkuttavan pelipäivän nautintoa voisi pidentää ja mikäs sen parempi kuin Pelipäivän grillimenu! Pelit pelataan sunnuntaina jo klo 13.00, joten grillaaminen ja sen valmistelu kannattaa aloittaa ajoissa. Tällä kertaa Viimeisen lyöjän grillimenussa lähdettiin kevyesti liikkeelle, mielessä pelipäivän kevyt vastus. Toki ajatuksissa hieman kummitteli KPL:n ottama Sotkamon Jymyn päänahka, mutta ei kun liekit grilliin!

Jonkinmoinen ratatouille ryyditettynä grillatulla kananrinnalla.

Valurautapannuun:

  • 3 pientä sipulia
  • mukavan pieni kesäkurpitsa (siemenet poistettuna)
  • iso paprika
  • 4 tomaattia lohkona (en jaksanut kaltata)
  • oliiviöljyä
  • valkosipulijauhetta
  • suolat/pippurit
Grilliin:
  • 4 kananrintaa (marinoitu oliiviöljyssä erinäisten hässäköiden kera)

Kananrintoja käännellessä tuli väistämättä mieleen Joukaisen grillaus Saarikentällä. Hieman kun Saarikentän yleisö on kaveria marinoinut, on yleensä ollut hermojen naps naps napsahus.

Ja ei, tästä ei tule ruokablogia. Logo muutettu pienellä vaivalla aiemmin suunnitellusta Vetodogin logosta. Lisättäköön myös, että tämä bloggaus tulee auttamatta ainä myöhässä, sillä siinä välissä kun grillaan, syön ja lähden peliin, en ehdi tätä päivittää. Tsori.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti