Aloha!
Jonkinmoinen ratatouille ryyditettynä grillatulla kananrinnalla.
Valurautapannuun:
- 3 pientä sipulia
- mukavan pieni kesäkurpitsa (siemenet poistettuna)
- iso paprika
- 4 tomaattia lohkona (en jaksanut kaltata)
- oliiviöljyä
- valkosipulijauhetta
- suolat/pippurit
- 4 kananrintaa (marinoitu oliiviöljyssä erinäisten hässäköiden kera)
Kananrintoja käännellessä tuli väistämättä mieleen Joukaisen grillaus Saarikentällä. Hieman kun Saarikentän yleisö on kaveria marinoinut, on yleensä ollut hermojen naps naps napsahus.
Ja ei, tästä ei tule ruokablogia. Logo muutettu pienellä vaivalla aiemmin suunnitellusta Vetodogin logosta. Lisättäköön myös, että tämä bloggaus tulee auttamatta ainä myöhässä, sillä siinä välissä kun grillaan, syön ja lähden peliin, en ehdi tätä päivittää. Tsori.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti